Utilizare

VARIANTA SCURTA

1. Nu copiati, cititi, o sa fie materialul aici si maine.
2. Comentati la tema si civilizat. Scrieti lucruri inteligente, prostiile le scriem noi.
3. Nu folositi cuvinte obscene (chiar daca cateodata e greu sa te abtii).
4. Nu postati mesaje publicitare.
5. Nu faceti SPAM.
6. Nu raspundem pentru comentariile postate, dar nu ar trebui sa se supere nimeni, o privire mai filozofica asupra problemei este mai buna pentru toata lumea. Nu uitati esenta.
7. Ce nu va fi conform regulamentului va fi modificat sau sters.

VARIANTA LUNGA

www.cabanesirefugii.info, denumit in continuare “site-ul” sau “cabanesirefugii.info” este un site personal ce are ca obiect reflectarea, promovarea si popularizarea unor destinatii turistice vizitate / accesate direct de catre detinatorul si/sau administratorii site-ului.
Toate mentiunile / descrierile referitoare la diverse unitati de cazare, de alimentatie publica sau oricare alti furnizori de servicii, prezente in site sunt facute pe baza experientei si a interactiunii directe a administratorilor site-ului cu respectivii prestatori de servicii si/sau cu serviciile prestate de acestia, si reflecta o parere strict de personala. Cabanesirefugii.info nu va publica materiale / articole cu caracter defaimator la adresa furnizorilor de servicii turistice. Demersul Cabanesirefugii.info si a administratorilor sai se doreste a fi unul strict pozitiv, de promovare a diferitilor prestatori de servicii turistice de calitate, pe baza interactiunii directe si a evaluarii personale a serviciilor prestate de acestia.
Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare in totalitate. In cazul neacceptarii a termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.
Continutul paginilor acestui site sunt protejate de legile dreptului de autor. Utilizatorul este de acord ca continutul acestui site (incluzand fara limitari software, textele, imaginile, logo-urile, design-ul) sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul expres in scris al Cabanesirefugii.info.
Este interzisa scrierea/publicarea de texte/materiale cu continut adult sau interzis prin lege, publicarea de mesaje cu scop publicitar sau de tip SPAM. Este interzisa publicarea de mesaje cu o sintaxa necorespunzatoare, sau limbaj necivilizat (cuvinte vulgare, cuvinte obscene, mesaje cu conotatie sexuala), mesaje care nu fac parte din discutia in care a fost postat.
Cabanesirefugii.info isi rezerva dreptul de a nu accepta, a modifica sau sterge materialele care nu se incadreaza in termenii de utilizare a acestui site, inclusiv de blocare conturi utilizatori, adrese de IP, fara anuntare in prealabil.
Cabanesirefugii.info si afiliatii ei nu sunt responsabili direct sau indirect de continutul postat pe site de utilizatorii inregistrati sau anonimi. Eventualele incalcari vor fi semnalizate catre administratorii acestui site si se vor sterge acele articole daca este cazul si daca incalca legislatia in vigoare, cu marcajul la cererea cui a fost sters acel articol.
Cabanesirefugii.info poate schimba in orice moment continutul si conditiile de utilizare a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost publicate pe site.


Istoricul Cabanei Ciucas
Istoricul Cabanei Izvorului Muntelui
Istoricul Cabanei FantaneleCautare
Vremea la munte